The Authority Builder

Profesioniști în Construcții: Transformați-vă venitul stabil în avere care lucrează pentru dumneavoastră.

În lumea dinamică a construcțiilor, a avea un venit stabil este doar primul pas către succes. Pentru profesioniștii din acest sector, provocarea nu se oprește la finalizarea proiectelor la timp și în buget.

Adevărata provocare este să transformați acest venit stabil într-o avere care lucrează activ pentru dumneavoastră.

Cine vorbește despre Investorhood:

Participarea la cursuri noastre specializate vă poate îmbunătăți capacitatea de a face alegeri investiționale înțelepte și de a gestiona riscurile în mod eficient

Vei beneficia de o ședință de consultanță 1 la 1, cu un consultant cu experiență în domeniul financiar, alături de care vei putea vedea profilul tău de risc și ce tip de investiții sunt potrivite pentru tine. Vom detalia tipurile de produse de investiții potrivite profilului tău de risc.

În acest moment mai sunt disponibile doar:

0

locuri

The Foundation Pack

Imaginează-ți că avantajele de a înțelege bursa și lumea financiară sunt acum la îndemâna ta.

Acest pachet este special conceput pentru tine, chiar dacă ești la primul contact cu aceste concepte și idei. E timpul să iei frâiele în mâini și să te pregătești pentru o călătorie fascinantă în universul financiar.

Pachetul "The Foundation" îți oferă cunoștințele de bază necesare pentru a naviga prin piață. Nu doar că îți vei însuși termenii cei mai uzuali, dar vei descoperi și pe ce piețe financiare poți activa.

Growth Pack

Ridică-ți înțelegerea financiară la nivelul următor cu pachetul “Growth”

De ce să alegi Pachetul Growth?

Dacă te-ai simțit mândru de primii pași facuti în lumea investițiilor cu ajutorul pachetului “Foundation” vei fi cu siguranță încântat de ceea ce îți oferă Pachetul “Growth”

Dincolo de bazele asimilate prin pachetul “The Foundation”, Pachetul Growth te ajută să îți aprofundezi cunoștințele și să devii un investitor autonom, capabil să tranzacționezi pe cont propriu. În timp ce inițial ai învățat să umbli, acum te pregătim să alergi.

Protrader Pack

Transformă-te dintr-un Trader incepator într-un maestru cu pachetul “Protrader”!

De ce să alegi pachetul “Protrader”?

Prin pachetul “Protrader”, ai ocazia să te aventurezi mult mai adânc în dinamica piețelor financiare și să descoperi un bagaj de cunoștințe care te va ajuta să gestionezi tranzacțiile cu mult mai multă eficiență.

Progresul pe care il vei obtine prin pachetul “Protrader” reprezintă o investiție semnificativă în dezvoltarea ta ca investitor. Nu numai că vei petrece timp alături de mentorii noștri experimentați, dar vei face parte dintr-o echipă alături de care te vei dezvolta și învăța.

Market Insight Pack

Furnizarea de servicii de monitorizare a pieței și asistenta în tranzacționarea contractelor derivate, în conformitate cu legislația aplicabilă și cele mai bune practici din industrie.

Înregistrează-te pentru Pachetul "Market Insight Pro" și începe călătoria în lumea tranzacțiilor cu instrumente derivate cu sprijinul și expertiza noastră.

Configurează-ți planul tău de asistență alături de un reprezentant InVestorHood.

Ce vei afla în cadrul ședinței gratuite?

  1. Afli care sunt cunoștințele de bază pentru tranzacționare
  2. Îți arătăm strategii de investiții eficiente, ce au dat rezultate
  3. Primești sfaturi personalizate de la experți
  4. Beneficiezi de un material BONUS (citește mai departe)

Înveți cum să tranzacționezi, de oriunde te-ai afla

Fie că ai la îndemână un laptop, o tabletă sau doar telefonul mobil, te învățăm cum să folosești tehnologia oriunde te-ai afla

Părăsiți ritmul alert din construcții când doriți

Acest sfat subliniază importanța de a lua decizii de investiții bine gândite, care să contribuie la securitatea financiară pe termen lung a familiei. În contextul volatilității pieței de construcții, este crucial să ne diversificăm portofoliul de investiții. Aceasta înseamnă a căuta oportunități în afara domeniului construcțiilor, poate în piețe mai stabile sau în active care oferă un randament constant, cum ar fi obligațiunile sau fondurile de index.

Diversificarea ajută la minimizarea riscurilor asociate cu fluctuațiile pieței de construcții și asigură o sursă de venit stabilă pentru familie, indiferent de condițiile economice. Investițiile inteligente presupun, de asemenea, o planificare financiară pe termen lung și o evaluare atentă a riscurilor.

Acest lucru poate include investiții în educația financiară, consultanță cu profesioniști în planificare financiară și investiții în instrumente financiare care oferă protecție împotriva inflației.

 

Află mai multe chiar astăzi

Prin înscrierea ta astăzi, nu doar că vei face un pas important în direcția dezvoltării personale și profesionale, dar vei avea și oportunitatea de a te alătura unei comunități de indivizi pasionați, dornici să-și sporească performanțele financiare și să își atingă obiectivele de investiții.

Nu rata această șansă unică de a-ți schimba perspectiva asupra tranzacționării și de a-ți construi un viitor financiar pe cât de solid, pe atât de profitabil. Înscrie-te acum și începe călătoria ta spre succesul în tranzacționare!

Vreau să fiu contactat de un consilier

Numele Dvs(Required)
Acord de prelucrare a datelor(Required)
Sunt de acord cu prelucrare a datelor cu caracter personal în sistemul CRM al CG INVESTORHOOD ENTERPRISE SRL.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nu te-ai decis? Iată ce spun cursanții

0
    0
    Coș
    Coșul este golCursuri disponibile