Vrei să navighezi cu succes prin lumea finanțelor?

Înscrie-te acum la o ședință gratuită și începe călătoria ta în educația financiară alături de echipa Investorhood. Te vom îndruma în descoperirea profilului tău de risc și vom vedea împreună ce coach ți se potrivește.

Cine vorbește despre Investorhood:

Echipă de experți dedicați

Vei beneficia de o ședință de consultanță 1 la 1, cu un consultant cu experiență în domeniul financiar, alături de care vei putea vedea profilul tău de risc și ce tip de investiții sunt potrivite pentru tine. Vom detalia tipurile de produse de investiții potrivite profilului tău de risc.

În acest moment mai sunt disponibile doar:

0

locuri

The Foundation Pack

Imaginează-ți că avantajele de a înțelege bursa și lumea financiară sunt acum la îndemâna ta.

Acest pachet este special conceput pentru tine, chiar dacă ești la primul contact cu aceste concepte și idei. E timpul să iei frâiele în mâini și să te pregătești pentru o călătorie fascinantă în universul financiar.

Pachetul "The Foundation" îți oferă cunoștințele de bază necesare pentru a naviga prin piață. Nu doar că îți vei însuși termenii cei mai uzuali, dar vei descoperi și pe ce piețe financiare poți activa.

Growth Pack

Ridică-ți înțelegerea financiară la nivelul următor cu pachetul “Growth”

De ce să alegi Pachetul Growth?

Dacă te-ai simțit mândru de primii pași facuti în lumea investițiilor cu ajutorul pachetului “Foundation” vei fi cu siguranță încântat de ceea ce îți oferă Pachetul “Growth”

Dincolo de bazele asimilate prin pachetul “The Foundation”, Pachetul Growth te ajută să îți aprofundezi cunoștințele și să devii un investitor autonom, capabil să tranzacționezi pe cont propriu. În timp ce inițial ai învățat să umbli, acum te pregătim să alergi.

Protrader Pack

Transformă-te dintr-un Trader incepator într-un maestru cu pachetul “Protrader”!

De ce să alegi pachetul “Protrader”?

Prin pachetul “Protrader”, ai ocazia să te aventurezi mult mai adânc în dinamica piețelor financiare și să descoperi un bagaj de cunoștințe care te va ajuta să gestionezi tranzacțiile cu mult mai multă eficiență.

Progresul pe care il vei obtine prin pachetul “Protrader” reprezintă o investiție semnificativă în dezvoltarea ta ca investitor. Nu numai că vei petrece timp alături de mentorii noștri experimentați, dar vei face parte dintr-o echipă alături de care te vei dezvolta și învăța.

Market Insight Pack

Furnizarea de servicii de monitorizare a pieței și asistenta în tranzacționarea contractelor derivate, în conformitate cu legislația aplicabilă și cele mai bune practici din industrie.

Înregistrează-te pentru Pachetul "Market Insight Pro" și începe călătoria în lumea tranzacțiilor cu instrumente derivate cu sprijinul și expertiza noastră.

Configurează-ți planul tău de asistență alături de un reprezentant InVestorHood.

Ce vei afla în cadrul ședinței gratuite?

  1. Afli care sunt cunoștințele de bază pentru tranzacționare
  2. Îți arătăm strategii de investiții eficiente, ce au dat rezultate
  3. Primești sfaturi personalizate de la experți
  4. Beneficiezi de un material BONUS (citește mai departe)

Înveți cum să tranzacționezi, de oriunde te-ai afla

Fie că ai la îndemână un laptop, o tabletă sau doar telefonul mobil, te învățăm cum să folosești tehnologia oriunde te-ai afla

Primești un material bonus

Într-o lume unde piața financiară evoluează cu rapiditate, cunoașterea și înțelegerea profundă a artei tranzacționării devin mai mult decât o necesitate, transformându-se într-un avantaj real pentru cei care doresc să navigheze cu succes pe valurile imprevizibile ale investițiilor.

De aceea, te invităm astăzi să faci un pas decisiv spre îmbogățirea arsenalului tău de cunoștințe financiare, înregistrându-te pentru a primi absolut gratuit materialul nostru PDF exclusiv, conceput meticulos pentru a deschide porțile spre lumea fascinantă a tranzacționării pe piețele financiare.

Acest ghid esențial conține insight-uri valoroase, strategii testate și sfaturi practice, toate gândite să te ajute să înțelegi nu doar mecanismele de bază, ci și subtilitățile care fac diferența între un trader obișnuit și unul excepțional.

Află mai multe chiar astăzi

Prin înscrierea ta astăzi, nu doar că vei face un pas important în direcția dezvoltării personale și profesionale, dar vei avea și oportunitatea de a te alătura unei comunități de indivizi pasionați, dornici să-și sporească performanțele financiare și să își atingă obiectivele de investiții.

Nu rata această șansă unică de a-ți schimba perspectiva asupra tranzacționării și de a-ți construi un viitor financiar pe cât de solid, pe atât de profitabil. Înscrie-te acum și începe călătoria ta spre succesul în tranzacționare!

Vreau să fiu contactat

Numele Dvs(Required)
Acord de prelucrare a datelor(Required)
Sunt de acord cu prelucrare a datelor cu caracter personal în sistemul CRM al CG INVESTORHOOD ENTERPRISE SRL.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nu te-ai decis? Iată ce spun cursanții

0
    0
    Coș
    Coșul este golCursuri disponibile