Perspectiva Stabilității pe Termen Lung

În domeniul finanțelor, perspectiva stabilității pe termen lung implică investiții inteligente și gestionarea prudentă a resurselor. Nu este suficient să ne concentrăm pe câștiguri rapide sau pe trenduri de moment, este crucial să avem un portofoliu diversificat, să economisim constant și să planificăm pentru eventualități, asigurând astfel securitatea financiară .


Cine vorbește despre Investorhood:

Participarea la cursuri noastre specializate vă poate îmbunătăți capacitatea de a face alegeri investiționale înțelepte și de a gestiona riscurile în mod eficient

Vei beneficia de o ședință de consultanță 1 la 1, cu un consultant cu experiență în domeniul financiar, alături de care vei putea vedea profilul tău de risc și ce tip de investiții sunt potrivite pentru tine. Vom detalia tipurile de produse de investiții potrivite profilului tău de risc.

În acest moment mai sunt disponibile doar:

0

locuri

The Foundation Pack

Imaginează-ți că avantajele de a înțelege bursa și lumea financiară sunt acum la îndemâna ta.

Acest pachet este special conceput pentru tine, chiar dacă ești la primul contact cu aceste concepte și idei. E timpul să iei frâiele în mâini și să te pregătești pentru o călătorie fascinantă în universul financiar.

Pachetul "The Foundation" îți oferă cunoștințele de bază necesare pentru a naviga prin piață. Nu doar că îți vei însuși termenii cei mai uzuali, dar vei descoperi și pe ce piețe financiare poți activa.

Growth Pack

Ridică-ți înțelegerea financiară la nivelul următor cu pachetul “Growth”

De ce să alegi Pachetul Growth?

Dacă te-ai simțit mândru de primii pași facuti în lumea investițiilor cu ajutorul pachetului “Foundation” vei fi cu siguranță încântat de ceea ce îți oferă Pachetul “Growth”

Dincolo de bazele asimilate prin pachetul “The Foundation”, Pachetul Growth te ajută să îți aprofundezi cunoștințele și să devii un investitor autonom, capabil să tranzacționezi pe cont propriu. În timp ce inițial ai învățat să umbli, acum te pregătim să alergi.

Protrader Pack

Transformă-te dintr-un Trader incepator într-un maestru cu pachetul “Protrader”!

De ce să alegi pachetul “Protrader”?

Prin pachetul “Protrader”, ai ocazia să te aventurezi mult mai adânc în dinamica piețelor financiare și să descoperi un bagaj de cunoștințe care te va ajuta să gestionezi tranzacțiile cu mult mai multă eficiență.

Progresul pe care il vei obtine prin pachetul “Protrader” reprezintă o investiție semnificativă în dezvoltarea ta ca investitor. Nu numai că vei petrece timp alături de mentorii noștri experimentați, dar vei face parte dintr-o echipă alături de care te vei dezvolta și învăța.

Market Insight Pack

Furnizarea de servicii de monitorizare a pieței și asistenta în tranzacționarea contractelor derivate, în conformitate cu legislația aplicabilă și cele mai bune practici din industrie.

Înregistrează-te pentru Pachetul "Market Insight Pro" și începe călătoria în lumea tranzacțiilor cu instrumente derivate cu sprijinul și expertiza noastră.

Configurează-ți planul tău de asistență alături de un reprezentant InVestorHood.

Ce vei afla în cadrul ședinței gratuite?

  1. Afli care sunt cunoștințele de bază pentru tranzacționare
  2. Îți arătăm strategii de investiții eficiente, ce au dat rezultate
  3. Primești sfaturi personalizate de la experți
  4. Beneficiezi de un material BONUS (citește mai departe)

Înveți cum să tranzacționezi, de oriunde te-ai afla

Fie că ai la îndemână un laptop, o tabletă sau doar telefonul mobil, te învățăm cum să folosești tehnologia oriunde te-ai afla

Consideră cunoștințele despre investiții ca o formă de asigurare pentru timpuri bune și rele

Înțelegerea și cunoașterea investițiilor poate fi văzută ca o formă de asigurare pentru vremuri rele, dar și bune. La fel cum o poliță de asigurare ne protejează împotriva neprevăzutului, aprofundarea principiilor de investiții ne pregătește pentru fluctuațiile inevitabile ale pieței.

Această pregătire nu numai că ne ajută să navigăm cu mai multă încredere prin perioadele de incertitudine economică, dar ne oferă și instrumentele necesare pentru a capitaliza oportunitățile care apar în momentele de creștere. Prin urmare, investiția în cunoaștere nu este doar o metodă de a ne securiza resursele financiare, ci și o strategie de a ne asigura că suntem echipați pentru a face față oricăror provocări, transformând obstacolele în trepte spre succes.

În acest mod, educația financiară devine o investiție esențială în noi înșine, o poliță de asigurare care ne garantează nu doar supraviețuirea, ci și prosperitatea în orice condiții de piață.

 

 

Află mai multe chiar astăzi

Prin înscrierea ta astăzi, nu doar că vei face un pas important în direcția dezvoltării personale și profesionale, dar vei avea și oportunitatea de a te alătura unei comunități de indivizi pasionați, dornici să-și sporească performanțele financiare și să își atingă obiectivele de investiții.

Nu rata această șansă unică de a-ți schimba perspectiva asupra tranzacționării și de a-ți construi un viitor financiar pe cât de solid, pe atât de profitabil. Înscrie-te acum și începe călătoria ta spre succesul în tranzacționare!

Vreau să fiu contactat de un delegat

Numele Dvs(Required)
Acord de prelucrare a datelor(Required)
Sunt de acord cu prelucrare a datelor cu caracter personal în sistemul CRM al CG INVESTORHOOD ENTERPRISE SRL.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nu te-ai decis? Iată ce spun cursanții

0
    0
    Coș
    Coșul este golCursuri disponibile